Gezocht new holland 1880

Wie weet er nog een new holland 1880 te koop?Liefst compleet en lopend.

Deel dit topic

Reacties

B - W
Kijk verdomme zelf effe op de verkoopsites
martijnfendt104
Op marktplaats staat een mooie in Deventer
MOOI-WARK
@B - W

hou je in 😃
fordmajor
Ik weet nog wel een mooie claas 80 sf 4 wdr
_adams
@B - W

denk aan je bloeddruk 😃
thunderouspower
@b-w doe effe normaal sukkel dacht je dat ik niet rond gekeken had!Die in deventer is bekend maar eigenlijk haast niet werkend te krijgen.Zoek hem voor een duitser die wil voor oldtimer hij heeft hier vroeger zelf mee gewerkt namelijk.Dus moet echt een nh 1880 zijn.
B - W
@thunderouspower

ik zoek nog steeds een pot met goud voor weinig, kan ik daar ook een topic voor aanmaken?
B - W
Joh, als iemand zo'n ding heeft staan die hij kwijt wil, zet hij hem waarschijnlijk wel op een verkoopsite, nou als je daar even op zoekt dan vind je ze best volgens mij..
Boemrang
@B - W

Min of meer geef ik jou toch wel gelijk.
Het gaat de laaste tijd eigelijk nergens meer over, er worden maar steeds topic's geopend wat eigelijk nergens over gaat.
Een beetje speurwerk via internet kun je toch erg veel vinden.
B - W
Ik zei het misschien ook wel iets te grof, maar soms word je er gewoon moedeloos van..
MOOI-WARK
Daar hebben @Boemrang en @B - W wel gelijk in
thunderouspower
@b-w en boemrang jullie zullen vast gelijk hebben maar heb alles al gescheckt denk laat ik het hier is proberen is dat zo'n probleem?
@loonwerker twan heb ik ook gebeld(extra moeten zoeken kreeg hem niet te pakken)debeste man is gestorven en de machines zijn weg.
B - W
@thunderouspower

is niet zo'n probleem als het 1 keer gebeurd, maar het gebeurd dagelijks wel ettelijke keren dat er van die kansloze topics worden aangemaakt,
daarbij wil ik trouwens niet zeggen dat deze ook kansloios is want ik heb even je profiel "gecheckt" en ik zag dat je geen 13 was, en dat het een serieuze vraag was, sorry 😄

(ik ga met hangende pootjes)

en dan!
:biertje:
thunderouspower
Ja ik zag jouw profiel ook vandaar!!
B - W
Hij kan best aardig wezen :lol:
Kareltje
Schelden is een teken van zwakte. 😉
Tom VB
Echt een goed topic dit.....
Boemrang
Je hoeft niet goed te zijn om de beste te zijn, zolang je maar beter bent dan de rest en
soms kun je beter achteraf vergiffenis vragen, dan vooraf toestemming.
weurding
@Boemrang eeehhh, eerst schieten en dan vergiffenis? 😃
Joop3
Normaal meng ik me niet in zulke discussies, maar is er geen grens te stellen bij het bijzonderheidsgehalte van de machine? "Ik zoek een Fendt 306" is een marktplaatsvraag, maar deze "New Holland 1880" valt in de categorie specials volgens mij. Een werkende vind je niet meer op elke hoek van de straat. En daar ligt de kracht van Tractorfan! Leden uit het hele land, die elke boerderij wel kennen. Ook het opatje van 74, die ergens in een uithoek van groningen elk jaar nog dapper 4 hectare hakselt met zijn 1880, maar geen internet heeft. Dit is ook de machine waar Appie (Thunderouspower) op zit te wachten, maar die hij nooit op Internet vindt.

Leven en laten leven...
weurding
@Joop3 helemaal mee eens joop, en anders gewoon overheen lezen, er zijn er al te veel die vallen over elk woord wat verkeerd gespeld is of als iemand die volgens het profiel 14 jaar is een vraag stelt die sommigen ook weer afdoen als, he joh moet jij niet een luier of kan je toch niet betalen, er worden ook vragen gesteld van jongens die een werkstuk moeten maken voor school, laatst nog iemand geholpen met een totaal plaatje van maisverbouw, zelf doen /cq loonwerk, hoe moeilijk is het om er overheen te lezen als je geen antwoord weet of de vraag in jouw ogen te simpel is?
NH 1880
Het is net als de 1880 van mij. Zo in 1 keer kom je er vanzelf wel 1 tegen die nog in een goede staat verkeerd. Heb er zelf ook op gewacht en dan uiteindelijk komt et. Die Duitser is ook bij mij geweest om te kijken bij de kapotte 1880 en bij mijn eigen 1880.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
5