Illustratie van:

Fiat 1000 Super - Onderdelen tekening bekrachtigd stuurhuis fiat 1000

Goedenavond,

ik zoek een onderdelen tekening van het stuurmechanisme van voor op de trekker, dit heeft namelijk veel speling en de bekrachtiging werkt niet.
heeft iemand zo een tekening of soms ervaring mee hoe je dit verhelpt?

mvg andreas

Deel dit topic

Reacties

Wilting NH
Trattote.it staan de tekeningen wel op. Maar een 1000s heeft voledeig hydraulisch sturen, met een orbitrol en zo. Een 1000 heeft nog een stuurstang plus bekrachtiging
samie
@Wilting NH dan is het blijkbaar toch geen super want hij heeft gewoon een stuurstang met bekrachtiging
Wilting NH
@samie oke. Kijk maar even oo die site die ik net noemde, en moet je even bij t onderse kopje wezen noninteractive catalogus, en dan t juiste type even opzoeken

www.trattore.it
Moonshine
Alle bussen vervangen is de enige oplossing en dan nog is het lastig om alles goed af te stellen. Hebben hier van het voorjaar bij de 850 alle bussen nieuw laten draaien en is een aardig stuk verbeterd. Accubak eruit, vooras eronder weg en dan is het vrij makkelijk demonteren en monteren.
samie
@Moonshine voel je de bekrachtiging dan beter of is het nog niet echt goed?
en moet de vooras er van onder of is het genoeg om de radiator er uit te halen?
Moonshine
@samie kan nu met de pink sturen, vooras van de tweewiel heb je er zo onderweg, dus voor het gemak maar gedaan. Moet ook wel gaan met denk ik, maar was meer voor het gemak.
samie
@Moonshine we zijn begonnen om alle bussen en assen te vervangen, alleen krijgen we de hoofdas er niet uit. hoe heeft u dit gedaan?
Moonshine
@samie uiteindelijk hebben we die er naar beneden uit geslagen.
samie
@Moonshine en ging die er goed uit of heb je het stuk waar deze inzit ook moet warmen?
Moonshine
@samie alles is zonder stoken losgekomen, maar het kan wezen dat het bij jou vaster zit.
Jeanke
Misschien wat laat, maar misschien heeft er ooit nog iemand wat aan.
Die centrale as ging er bij mij zelfs langs boven uit zonder radiator eruit te halen, enkel los gemaakt en iets aan de kant geduwd.
As ging er eigenlijk vrij vlot naar boven uit, enkel niet vergeten dikke conische bout achteraan (kant motor) in het midden (midden van de hoogte van de as, niet diameter) met smeernippel op er even uit te draaien.
Deze gaat namelijk door de stuurarm naar het center van de as en houdt dus alles zo ook bij elkaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 1000 Super en hebben de trefwoorden fiat , stuur , stuurhuis en stuurbekrachtiging geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
830