Illustratie van:

David Brown 770 - Drukleiding David brown 770

Hallo

Mijn hef zakt onmiddellijk bij het heffen. Ik heb de deksel van het derde punt af genomen. De hefhandel rechts om het kleppenhuis te controleren , en de doorvoer naar de cilinder voor op de achteras aan de linkerkant voor. Als ik perslucht op de drukleiding zet ,hoor ik het in de versnellingsbak brubbelen. Aan het kleppenhuis rechts in de achteras hoor ik niets ook niet aan de pomp onder het derde punt. Ik vrees dat de inwendige persleiding kapot is. Heeft iemand hier ervaring mee om die leiding te vervangen?

Deel dit topic

Reacties

paulusmahandel
De with Leerdam bellen, ik heb nog nooit een DB 770 gedaan
Gerrit Hendrik
Dat de leiding naar de hefzuiger schuurt komt helaas soms wel voor en als deze leiding van koper is. Dit komt doordat men met een werktuig in de hef rijdt over de weg en niet in het hefslot,er komen klappen in de olie drukleiding. Vervangen van de leiding is goed te doen. Aftakhuis, hefpomp.tussen plaat demonteren met eventueel de driewegkraan met borg plaat. Wel de olie van de achterbrug aftappen.
Michel p
@Gerrit Hendrik
Gerrit
Bedankt voor de tip, ik moet de hef as en de hefcylinder er nog uit halen. Ik wou de transmissiedeksel demonteren om de drukleiding te vervangen. Dat hoeft dus gelukkig niet. Weet jij of die leiding te krijgen is of moet die hersteld worden?
Wimsumar
Beste Michel P.: David Brown documentatie:

sites.google.com/site/deerebrown/…
Michel p
Ik heb het gevonden, de leiding zoals Gerrit Hendrik zegt was is doorgeschuurd. Ik ga ze nu laten lassen. Ik heb hiervoor de achteras gedemonteerd op aanwijzen van een specialist. Nu de boel nog in elkaar zetten

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0