Illustratie van:
7

Deutz-Fahr DX 120 - ervaringen?

Hallo,

heeft iemand soms ervaring met de dx120, ik ga deze week naar een kijken wou graag eerst weten of de luchtgekoelde motor en versnellingsbak wat te vertouwen is?
ik ben reeds niet thuis in deutz vandaar de vraag.
het is een 30 per uur uitvoering met frontlader, dit is 6.1l luchtgekoelde motor zonder turbo met deutz versnelings bak meen ik?
mvg.

Deel dit topic

Reacties

Motor onverwoestbaar, versnellingsbak is het zwakke punt
@dx11 dus dat ie luchtgekoeld is kan geen kwaad? zijn er punten waar je kan op letten buiten goed schakelen? (motor zou blijkbaar al een revisie gehad hebben)
Quote Reactie van @ilja:
dus dat ie luchtgekoeld is kan geen kwaad?

hier allemaal lucht gekoelden, enkelen zijn de 20000 uur al voorbij
@dx11 ok bedankt dan moeten ze wel tegen wat kunnen.
+1
@dx11 voorassen zit ook wel wat verschil in dacht ik.
+2
@mdoornekamp zf of siege.volgens mij alle twee best oke.
+1
Ter info bedankt voor de reacties, ik ben er naar gaan kijken maar bleek dat de gereviseerde motor serieus blauw rookt, de vooras moest een complete revisie krijgen en de olie loopt van de achter brug af dus heb hem maar laten staan.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
785