Illustratie van:

Ford 3000 - Motorrevisie op een Ford3000

Ik heb deze zomer een hele mooie Ford 3000 gekocht met een defecte motor. Daarnaast een slechte carrosserie met een goede motor... dachten we.
Deze motor heeft het dus na 20 minuten begeven toen hij warm werd. Begon steeds harder en harder te roken uit het overdrukventiel, nadien begon er iets te rammelen vooraan in de motor. Nu start hij nog maar begint meteen te rammelen en ik krijg hem niet meer in toeren en valt na enkele seconden uit.
Nu overweeg ik om deze motor te laten reviseren want op zich is dit een perfect trekkertje voor wat ik er wil mee doen. Heeft er iemand ervaring met revisie? Wat is de prijs ongeveer en waar kan ik hiervoor terecht, liefst in Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. Iemand suggesties?

Deel dit topic

Reacties

jim353
Staat hier nog een motorblok gereviseerd. En een 3000 compleet die niet zo heel fris meer is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 en hebben de trefwoorden motor en revisie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!