Claas breekt opnieuw wereldrecords in Amerika.

Nieuwe World records voor Claas Of America, met een Claas Lexion 760TT.
Nog niet lang geleden verbrak Claas met chauffeur Tate Mesbergen het wereldrecord maaien.
In juli 2018 en een paar maanden later in september was het opnieuw raak voor Claas, dit keer niet 1 of 2 records maar zelfs 3! Waarvan één sinds 2010 op eigen naam staat.Toen werd het record gevestigd in de Amerikaanse plaats yorkville/ Illinois.

In 2010 werd er met een Claas lexion 760 Terra Trac 51.153 Bushels, bijna 1300 ton in 10 uur gedorst. Dat record is echter nooit verbroken door een ander merk. Nu 8 jaar later is de techniek sterk verandert op de LEXION 760 TERRA TRAC,” legt Jeff Gray uit. “Meer motorvermogen, een aandrijving met hogere capaciteit, een grotere graantank, sneller lossen, een efficiënter DYNAMIC COOLING en zeven met hogere capaciteit maakten deze uitdaging eenvoudiger dan die van 2010.

Lees meer »

Claas Holland

Bijlages

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!