Fiat agri 140 winner

Hallo,
Ik zoek een front hef voor m'n Fiat F 140
Heeft er iemand 1 liggen?

En m'n koppeling word wat minder, en daar over heb ik iets gelezen dat een tm koppeling sterker is en langer mee gaat.

Wie kan me helpen?

Gr
johndeerefavo

Reacties

valmet6400power
@nhmonteur
Voor het tweede deel van het topic 😃
nhmonteur
@valmet6400power een tm koppeling zwaarder?
Heb nog nooit een ouderwetse koppeling in een tm gezien. Die zitten alleen in een tm met schakelbak zonder hi/lo. En naar mijn weten lopen die niet in Nederland. Misschien een paar, maar ik heb ze nog nooit gezien dus weet ook niet of zo’n koppeling sterker is of niet.
+1
walker1
Trekker ziet er nog netjes uit, nieuwe aanwinst? Ik vermoed dat een fronthef afkomstig van een ander model uit de F serie ook past, was volgens mij maar een kleine serie met 3 of 4 modellen en qua formaat allemaal hetzelfde, alleen verschil in motorvermogen. Dus zoeken op F serie en niet alleen op F 140 geeft je meer kans er 1 te vinden.
+1
walker1
Winner serie is het eigenlijk.
Volgens mij heb ik er hier al een, ook met pto
bruyntracparts.nl/frontheffen-pagina-4.html/
johndeerefavo
Bedankt mannen!
ares697
Strakke Winner nog! Bruyntrac heeft inderdaad wel het een en ander liggen vaak. En anders kun je misschien een van de exporteurs als Beukeveld proberen?
fiatfan
Bij BruynTrac zijn ze weg. ik zoek er ook al een tijdje een. wordt toch een nieuwe denk ik
+1
frank857
Voor koppeling zou ik gewoon even met vekoma bellen zij hebben meestal wel een oplossing en kunnen hem ook wel verzwaren voor een nette prijs
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!