Mc-Cormick D 430 - Drukkende hef

Beste fans,
Als ik de lifthendel naar voor druk gaat de motor even in toeren zakken waarn de lift met een snok!naar beneden vaart. bij het naar boven drukken gaat alles prima en geleidelijk. Opzij aan de lifthendel is een aluminium vleugeltje dat in 2 standen kan, horizontaal of vertikaal, maar dat maakt geen verschil. Kennen jullie dit probleem? Misschien ook een oplossing? Bedankt voor je tijd! Tractor Louis.
Tractor Louis

Reacties

caseih212
Dan heb je vrijwel bijna altijd de regelkleppen in dat dubbelwerkde 'blok' rechts naast je stoel kapot/versleten. Kan ook zijn dat je het aanzuigfilter beetje dicht hebt zitten. Als je de hef gebruikt eigenlijk altijd dat vleugeltje verticaal laten staan. 😉
valmet
Met de hendel op de zijkant zet je de hef op zweefstand.
PaulJansen
Da hebben wij ook wel eens maar niet zo vaak 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!