Illustratie van:

Mc-Cormick B-275 - Takkend geluid

Beste fans,
Als ik mijn B275 start is er niets aan de hand, start onmiddelijk, maar bij warme motor komt er stilaan een takkend geluid dat erger wordt maar wanneer ik de koppeling helemaal in durk is het weg maar zodra ik de koppelig weer loslaat is het er weer. Zou het een kapot lager van de hoofdas kunnen zijn? Graag uw mening en alvast bedankt voor uw tijd! Weet er soms iemand hoeveel zo'n B275 heeft? Mvrgr. Tractor Louis

Deel dit topic

Reacties

IHC453
Ik weet niet waar het van komt maar waar ik eerrder werkte hadden ze een inter 633 en die deed het heel erg als ie ook maar een beetje warm was.
BenIH
Zal met de warmte van de olie te maken hebben? Dat ie begint te tikken als de olie dunner wordt. Zit dan zowieso achter de koppeling, versnellingsbak/achterbrug?

Als ie tikt met de koppeling omhoog als ie in de vrij staat.. dan moet 't de prise/primaire as zijn denk ik..
CVT6230
Het kan misschien een bepaalde trilling zijn bij een bepaald toerental? evt stationair toeren wat omhoog.
9600power
Druk lager bij de koppeling slecht
case 745 xl
Ik heb zelf ook een b275 en die had het zelfde ik denk dat je druk lager en je drukvingers zijn versleten had die van mij ook namelijk.
histoparts in oudega levert die nog wel nieuw
ihc1206
Dat heb ik ook gehad met mijn b-275 ik heb de druklager vervangen en het was over

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick B-275 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3