John Deere 1120 - Stickers, embleem en aandachtspunten

Beste,

Momenteel is mijn vader een John Deere 1120 aan het opknappen. Dit is niet al te grondig, voornamelijk het zicht. Dus nieuwe lak, roest wegwerken, nieuwe stoel e.d. Daarbij horen ook nieuwe stickers en een nieuw embleem met het John Deere logo voorop. Enig idee waar ik dat kan kopen?

Daarnaast, nog punten waar we zeker ook even naar moeten kijken ook al is het voornamelijk een optische opknapbeurt.

Alvast bedankt voor de moeite!

Groet'n
Timo002

Reacties

Wimsumar
Beste Timo: Je kunt hier informeren:

KLik: histoparts.com/oscom2/catalog/…

P.S.: Bij een J.D.-dealer is het ook vast wel verkrijgbaar maar misschien zijn er goedkopere adresjes. Als je even aangeeft in welk landsdeel je woont, dan kan er gericht op dat gebied, door anderen, een advies worden gegeven.
RobinBos
De stikkers kun je volgens mij alleen bij jd zelf krijgen. deze zijn niet goedkoop. tegenwoordig bestaan ze uit twee delen, een gele streep met de letters john deere erop, en een los velletje met de cijfers voor de type aanduiding. dit laatste is wederom erg duur van john deere, maar niet te onderscheiden van een velletje plakletter bij de boekhandel vandaan. dus beter bestel je alleen de gele stikker, en de koop je de letters bij de boekhandel.
Een stoel kun je bij tracpieces wel krijgen, misschien kramp ook, anders www.johndeeronderdelen.nl 😉
dat embleem is volgens mij nieuw niet maar aan te komen, ik straalde ze altijd, en ging dan met een kwastje zitten schilderen, het resultaat mocht er wezen, dus zeker een alternatief om te overwegen 😉
Timo002
Bedankt voor de antwoorden alvast.

Als ik het goed begrijp is het een dure aangelegenheid... en paar stickers! Beetje verder ook op internet gekeken en dat liep al snel richting de € 80,=!!! Vind ik persoonlijk wat duur voor een paar stickers.

Nu zit er bij ons in de buurt een bedrijf dat stickers kan maken en die zijn volgens mij niet zo heel duur. Ik zou daar stickers kunnen laten maken, maar dan moet ik wel een sticker in pdf / jpg achtig formaat hebben.

Ik woon trouwens in Twente!

Edit:
Heb dit trouwens nog gevonden
Embleem: store.craftonequipment.com/auto/detailview.php/…
RobinBos
Embleem blijkt wel verkrijgbaar:
R48294 kost €84.24 (nieuw model)oud is niet meer verkrijgbaar
stikkers:
L65347 kost €44.55 (Links)
L65348 kost €45.63 (rechts)
johnd-ts
Ik heb zelf een JD 1020 opgeknapt, ik zou die stickers laten maken bij een printshop waar ze stickers kunnen printen, dat was bij mij voor alle stickers 40 euro, de dealer vroeg er 170 eruo voor 😉

een stoel kun je ook gewoon een universele van kramp doen, die zijn net zo goed, alleen niet geel..
RobinBos
Heb je dan ook nog een afbeelding waarmee ze de stikker gemaakt hebben? zou wel handig zijn. want als Timo voor één setje stikkers zelf die afbeelding moet gaan maken kan het niet eens uit 😛
Timo002
Als ook een voorbeeld afbeelding heb zou wel mooi zijn, dan heb ik al een basis! Op zich zelf een sticker maken dat lukt me nog wel, kan wel uit de voeten met Photoshop.
JD driver
Moet je ff kijken op www.gebrfrerikslmb.nl en dan naar de webshop gaan. daar hebben ze veel onderdelen van jd. en als je ze niet kunt vinden ff een belletje doen en ze kunnen je het zo vertellen of het er ligt of niet.
Timo002
Ik heb al even wat gemaakt in Photoshop en dit is het resultaat!
img140.imageshack.us/img140/3792/…
Kan hier volgens mij geen afbeelding (in dit bericht) plaatsen of wel?

Lettertype moet nog aangepast worden. Heb Helvetica gebruikt maar moet Helvetica bold zijn, deze krijg ik later vanavond!
Adri-JD850
Motorkap stickers is bijna niet aan te komen,je oude sticker goed op foto zetten de maten opschrijven lengte,hoogte,afstand letters ,soort letters en een printshop maakt ze voor je.Heb het een tijdje geleden ook gedaan voor mijn JD 850 bij Gielen reclame hier in het dorp,deze zagen er een uitdaging in om z'n sticker te maken en was voor 50 euro klaar daar kan geen dealer tegenop en de stickers die bij de dealer liggen plakken die na al die jaren van liggen nog wel zo goed.Ben weer terug geweest voor motorkap stickers van een 3120.Heb zelf wel 2 voorbeelden (oude en nieuwe type) hoe het moet worden met name de schuine kant en letter type.De gegevens van deze stickers slaan hun op in de computer.
Een embleem kun je misschien kopen bij een JD sloper (zie internet)maar voor dit soort spullen zul je in de buidel moeten let wel op dat je de goede hebt.
Timo002
Om mijn voorgaande bericht heb ik aangegeven dat ik zelf een sticker ga maken. Heb de aanvraag bij een lokale auto bestickeraar neergelegd! Komt na het weekend wel bericht van hoop ik!
RobinBos
Kost dat €50 per kant? daar kan de dealer zeker tegenop 😉
de prijzen staan hierboven al gegeven, zo duur zijn ze niet hoor, en die dingen liggen niet al jaren in het magazijn, die moeten ze in de meeste gevallen ook bestellen.
+1
Adri-JD850
Nee zeker niet per kant heb toevallig de lagere school afgemaakt dus rekenen dat lukt nog wel.En de prijs die hierboven gegeven word is zeker ook nog ex.btw.
ha189
Nieuw type embleem 25 euro

www.trekker-onderdelen.nl

info@trekker-onderdelen

gewoon effe mail sturen.
RobinBos
@ha189

dat is niet het embleem waar het hier om gaat 😉
een 1120 heeft een ander embleem als een 1130, vandaar.
Timo002
Heb ondertussen reactie van de lokale stickerboer. Kosten € 50,= ex BTW voor beide stickers! Die BTW nog ff weglullen en denk dat het daar dan maar moet gebeuren!

BTW: Het embleem is niet kapot ofzo, enkel oxidatie. Denk dus dat ik die maar ga opknappen!
nijsink
Ik heb wel een stickerset voor je helemaal nieuw van de john deere fabriek voor maar €130,-.
@RobinBos Ik ben nog opzoek naar een John-Deere embleem van de oude serie john-deere 2130. Bij de john-deere dealer hier in de buurt zijn ze helaas niet meer verkrijgbaar. Weet u misschien een adres waar ze wel nog verkrijgbaar zijn?
ErDee
@johndeere1020power is er geen JD sloper? die zal die dingen wel en masse hebben liggen. wat poetswerk en hij is weer als nieuw.
@ErDee Ik heb al veel bedrijven af gebeld, maar tot nu toe heeft niemand iets liggen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!