Iseki TU 1500 - Ontkoppelt niet naar nieuwe drukgroep en druklager

Hallo

Ik heb het druklager en drukgroep van mijn Iseki vervangen na een hoop gesleutel zat hij eindelijk weer in elkaar maar nu een groter probleem hij ontkoppelt helemaal niet. Wat kan het probleem zijn? druklager en drukgroep waren aan vervanging toe maar nu doet hij helemaal niks. De price as stopt ook niet met draaien als je de koppeling intrapt. We hebben hem ook al gestelt maar hij doet helemaal niks.
Yanmarthomas

Reacties

Wimsumar
Beste YanmarThomas: Mogelijk heb je de koppelingsplaat er achterstevoren in gezet.
Yanmarthomas
@Wimsumar nee helaas hij kan er maar op een manier in er zit een opstaande kraag op de koppelingsplaat en anders zit hij in de bouten van het vliegwiel hadden we al naar gekeken haha
Yanmarthomas
Even een update na een hoop gesleutel werkt hij weer

De koppelingsplaat zat toch verkeerd om gemonteerd stelletje prutsers zijn we haha. Ben blij dat het weer werkt
+1
Wimsumar
Beste YanmarThomas:

Quote Reactie van @Yanmarthomas:
stelletje prutsers

Ja, zeg dat wel! 🙃
De koppelingsplaat zat wel goed, de trekker stond alleen verkeerd om. 😜

P.S.:
Nu de koppeling weer als nieuw is, lees mijn gebruiksadvies nog eens bij onderstaande filmpje: 😲

tractorfan.nl/movie/47140/
Yanmarthomas
@Wimsumar ja haha heb ik sindsdien bijna nooit meer gedaan en nu al helemaal niet meer 😆
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TU 1500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!