Fordson Major - Thermostaat plaatsen of niet

Hallo, ik heb een Fordson super major die ik heb gereviseerd. Wat me op viel dat er geen thermostaat in de kop zat. Deze is er waarschijnlijk een keer uit gehaald omdat hij defect was. Ik heb een nieuwe liggen. Weet iemand of dit een probleem is van een major? Moet deze er uit blijven of zal ik de nieuwe gewoon weer plaatsen. Persoonlijk zet ik hem er liever weer in omdat de motor dan veel sneller op temperatuur is.
Jeroen123

Reacties

janzetor
Nieuwe plaatsen.
stephan-inter
Gewoon plaatsen. Koude motor heeft meer te lijden
+1
Jeroen123
Thanks! Ik was even een bevestinging nodig. Ik zet hem er ook liever in. Alles is nieuw in de motor en kop dus sowieso wel goed om hem te plaatsen.

Dank!
bas101
Wel plaatsen in combinatie met een goed werkende temp meter op dasboard
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major en hebben de trefwoorden motor , thermostaat en koeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!