Kverneland wikkelaar - UN 7655 Hydraulische rem satellietarm

Is de hydraulisch rem van de satellietarm van een Kverneland UN 7655 wikkelaar te testen en of te reviseren? Bij de laatste balen draaide de satellietarm te ver door waardoor het snijmes wel omhoog ging maar niet kon snijden omdat de stand van de satellietarm niet goed was. Ik heb het idee dat dit aan de rem ligt of weet iemand wat het anders kan zijn ?
claas arion power

Reacties

967BJW
Mss iets te maken met de sensor die gemonteerd staat op de tandwielkast bovenaan?
@967BJW Bedankt voor je reactie. Ik weet niet of dit te meten is?
RobVolvo
Zou inderdaad de sensor bovenaan de arm even schoonmaken, wil nog wel eens wat vet opslingeren van je tandwielen af. Heb je de sleepringen onder dat kapje al eens wat opgeschuurd? Dit kan ook voor de gekste storingen zorgen soms..
Die laatste balen die je gewikkeld hebt, stonden er vrij kort in de buurt daarvan zend/ontvangstmasten? Die stralingen daarvan kunnen namelijk invloed hebben op je machine. Hier bij ons in de buurt een paar stukken land waar ik voor de loonwerker wel eens kom met de wikkelaar staan er ook een paar masten en je kunt er vergif op innemen dat ik daar altijd storingen krijg van de filmbreak sensors. Dan zet ik die uit in het menu en gaat ie weer gewoon. 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kverneland wikkelaar en hebben de trefwoorden rem en hydraulisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!