Te koop: 2 sets dubbellucht 36 inch

Ik heb nog 2 sets dubbellucht staan.
rode velgen molcon 3 ster met maat 13.6/12-36
gele velgen molcon 3 ster met maat 12.4-36
Bij beide sets zijn de banden matig/slecht, de velgen zijn wel goed.

Beide sets T.E.A.B.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Rijkbeker123
Zijn die gele wielen de lepels in gekort en Verboort naar 16.9 -30
Ja zijn ze voor naast 30 inch? 18.4
walker1
@Rijkbeker123 @ronald-deutz-fahr Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Staan hier al lang in de schuur en we zijn de schuur aan het opruimen en alles wat we niet gebruiken gaat in de aanbieding. Ik zal er na de kerstdagen wel eens naar kijken of ze aangepast zijn voor 30 inch.
walker1
Nog een detailfoto van de gele velg. Is inderdaad aangepast om aan andere velgmaat te passen. Zit iets meer als 7 cm tussen de 2 gaten. Past het dan aan 30 inch? @Rijkbeker123 @ronald-deutz-fahr

(klik om te vergroten)

Nog een detailfoto van de gele velg. Is inderdaad aangepast om aan andere velgmaat te passen. Zit iets meer als 7 cm tussen de 2 gaten. Past het dan aan 30 inch?
Loeideutz
@walker1 1 inch is 25,4 mm. 3 maal is dus 76,2 mm ofwel 7,6 cm, is “iets” meer als 7 cm. Dat betekent ingekort van 36 naar 30 inch.
12.4 zou ik langs 16.9 doen, 13.6 langs 18.4. Maar dat is mijn idee
walker1
@Loeideutz Ik hoef ze nergens langs te doen, heb beide sets dubbellucht te koop, banden zijn bij beide sets matig tot slecht, dus de koper kan er altijd zelf nog geschikte banden bij zoeken.
Vooral de banden op de rode velgen zijn slecht, die op geel gaan nog wel. Beide setjes mogen weg tegen elk aannemelijk bod.
+1
Loeideutz
@walker1 Ik begrijp dat U ze nergens langs hoeft te doen. Maar hierboven werd er wel naar gevraagd. Vandaar mijn aanbeveling. 36 inch dubbellucht die vermaakt zijn om aan 30 inch aan te sluiten. Zie hierboven mijn aanbevelingen, niet voor U, maar voor degene die ze wil kopen. Ervan uitgaande dat de wielen de grond mogen raken, maar niet mogen uitsteken.
@walker1 de rode het zelfde verhaal? Wat is de locatie?
De banden blijven nog wel op spanning en geen bulten/scheuren, of zijn ze écht niet meer bruikbaar?
Vraagprijs?
walker1
@ronald-deutz-fahr Rode velgen zijn niet aangepast naar 30 inch. Heb ze nog niet opgepompt, maar er zitten geen bulten in en ook geen grote scheuren. Je zou er ook altijd nog een binnenband in kunnen doen. Ik woon in Beuningen, nabij Nijmegen is dat.
Bij interesse, doe maar een bod via pb.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0