Fiat 1000DT - Wateraansluiting voor inde cabine

Ik ben op zoek hoe men water aftapt voor de verwarming in de cabine.

Deel dit topic

francois1

Reacties

Wimsumar
Beste Francois1: Onduidelijk is wat je wilt. Ben je verwarming aan het instaleren of aan het herstellen?

Pdf pagina 137 geeft de waterpomp van de motor weer. Daar moet je aansluitingen zoeken (maken) voor het hete en koude water.
Pdf pagina 367: Afbeeldingen van de verwarning in de cabine.

tracteurs-someca.fr/docs/1000_super_pieces.pdf/
francois1
Bedankt alvast voor de reactie. Ik ben mijn tractor aan het opmaken . maar deze is zonder cabine. Maar nu heb ik een brilcabine met verwarming in . waar sluit ik mijn water van de cabine aan de motor aan. Is dit aan de waterpomp of is dit ergens anders? Er liggen leidingen van de verwarming tot beneden aan de cabine. Waar moet ik dan deze leidingen dan aansluiten aan de motor.(heb gezien dat er aan de waterpomp 2 bouten inzitten , is dit de bedoeling dat die daar aankomen, of is het de bedoeling dat de slangen van het water worden doorgedaan en daar van worden afgetakt ) . Alvast bedankt
Wimsumar
Beste Francois1:

Quote Reactie van @francois1:
waar sluit ik mijn water van de cabine aan de motor aan. Is dit aan de waterpomp of is dit ergens anders?

Ik heb even bij m'n FENDT gekeken maar deze heeft de verwarming onder in de cabine. Het hete water komt vanaf het (typische M.W.M.-motor) heet(ste) water-spruitstuk welke bovenlangs de motor loopt. Het "koude" water gaat vanaf de cabineverwarming naar een T-stuk tussen onderste koelwater-radiateurslang en waterpomp.
Vermoedelijk met je bij de (FIAT) verwarming boven in de cabine gebruik maken van de druk van de waterpomp om (voldoende) heet water omhoog te krijgen. Kijk bij een vergelijkbaar trekker (of wacht reactie/advies van 1 of ander FIAT-fan hier op het forum af).
+1
Wilting NH
Links onderaan de radiateur slang in de bocht zit een kraantje daar moet een slang aan, en de andere kant zit op de pomp. daar waarschijnlijk een inbus boutje in, daar moet de andere kant aan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 1000DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!