Gezocht Fiat 180-90/1300 DT

Zeer onwaarschijnlijk maar proberen kan nooit kwaad. Is er iemand op dit forum met een Fiat 180-90 of 1300 of weet er een te staan welke te koop is? Graag een prive berichtje sturen met wat foto's en komen we er samen uit.

Deel dit topic

Reacties

+1
schluterman
Mark de bresser in Boxtel heeft een 1300 staan.
+1
MF 2725
@schluterman Die heb ik een tijdje geleden ook zien staan. Opzich wel een redelijk goede trekker, zo te zien. En van wat ik gehoord heb, is het een prima bedrijf.
+2
schluterman
@MF 2725 bedrijf valt niks van te zeggen ik er zelf een aantal keren handel gekocht en verkocht ging altijd goed. De trekker komt uit Frankrijk die is samen met de mb trac 1300 hier naartoe gehaald.
NEWHOLLANDT6030
Hij had een 4 en 2 wd alleen de ene was al verkocht en de andere was erg rot vooral in de cabine.
+1
Bakker S
@NEWHOLLANDT6030 Een heel verschil in keuze tussen een Fiat 1300 of een 180-90.
De 180-90 betaal je voor een goede al richting de 18000 euro. Het is maar net wat je er voor over hebt.. Het is een kwestie van zoeken en er met een beetje geluk tegen aan lopen.
trekkerdockter
Beukeveld te Wieringerwerf heeft er volgens mij ook 1 staan.
MB-trac Ilse
Ik ben laatst bij de bresser geweest, niet voor de mb trac maar voor een ford te kopen. de mb trac is nog redelijk veel werk aan en voor een particulier te duur voor wat het is..
+1
schluterman
@MB-trac Ilse klopt en ik denk ook in welk land hij gelopen heeft

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0