John Deere 7810 - spiegels europees/amerikaans model

Is het mogelijk om de spiegels voor aan de kabine vast te maken inplaats van halverwege het dak zonder dat het tegen de uitlaat komt?
dodgeroolz

Reacties

967BJW
Denk het wel, met de inbusbouten waar ook de handrail aan bevestigd is. Maar dan zal je ook het andere model van spiegel armen moeten hebben. Dacht ik.
+1
GerbertXL
Op jdparts moet je het wel kunnen vinden of het dezelfde spiegel is, en hetzelfde uitlaatsysteem.
Als het hetzelfde model spiegel is dan kun je ze ook gewoon op die andere plek vastmaken en dan kom je er vanzelf achter.
De uitlaat kom je overigens altijd tegen als ze de spiegel door de aanslag gaat. Fendt had daar duidelijk beter over nagedacht door het scharnier naast ipv achter de uitlaat te maken.
+1
dodgeroolz
Nou ik het het geprobeerd. Past wel maar de spiegel bij de uitlaat kun je niet zien. Mischien wat anders verzinnen. Wou niet echt nieuwe spiegels kopen als deze nog goed zijn
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!