Fiat 415 - Originele spatborden FIAT 415 (schelp) gezocht

Een set originele spatborden in schelp model (oude type) gezocht voor een FIAT 415 i.v.m. restauratie. Mag ook van een Oliver 1250, maar die zijn volgens mij zeldzaam in Nederland. Eventueel een set van nieuwere model schelp (immitatie) ter inruil of evt bij betalen. Voor contact een bericht sturen naar: 06-30385442. Bij voorbaat dank! Groet Erik-Jan
erikjan-pol

Reacties

Rikkie57j
Hallo Erik-Jan,
Spijtig genoeg heb ik ook geen onderdelen. Zelfs voor een nieuwe startmotor ben ik moeten gaan zoeken. En de dynamo is vervangen door een alternator. Plaatonderdelen heb ik nog niet vervangen, ook daar is er eigenlijk nog werk aan. Spijtig genoeg niet de tijd, gelukkig doet hij hier wel zijn werk en loopt de motor wel mooi. Na een stilstand van ongeveer 4-5jaar ben ik daar al heel blij mee. Op deze site of bij deze mensen heb ik wel al wat gevonden...!
laboutiquedutracteur.com/
Misschien kan je bij hen is een lichtje opsteken...
Groeten Rik
Rikkie57j
Wel kijken onder Someca-Fiat
Wimsumar
Beste ErikJan-Pol: Heeft Ydens Trading in Coevorden niet wat van jouw gading?

link.marktplaats.nl/a1021599008/
ford3000case745
Je kunt even kijken op het fiat tractor forum. Maar zijn de oude spatborden niet te redden dan?
erikjan-pol
@ford3000case745 Er zijn een paar grotere plekken doorgerot/weg 😞 Mijn spuiter gaat er naar kijken of het nog te redden is, maar voor het geval dat dat niet zo is ben ik nu alvast aan het rond kijken voor andere.
erikjan-pol
@Rikkie57j , hier staat inderdaad redelijk wat materiaal tussen. Ik heb alles gelukkig nog in originele 24V staat. Trekker 4/5 jaar geleden uit elkaar getrokken, gereviseerd wat nodig was en staat nu nieuw gespoten in elkaar. Op de spatborden na dan. @Wimsumar Ydens heeft alleen wat de grotere verkooppunten ook hebben, dus de normale slijtdelen en eigenlijk alles is imitatie.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 415 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!