Fendt 102 S - Gebruiksaanwijzing

Hallo:
Ik heb onlangs een fendt 102S farmer FL135 aangekocht om een driepuntskraantje aan te drijven; deze werd bij mij afgeleverd zonder uitleg over de bediening van al de hendels enz.van de tractor.
Kan mij iemand een handleiding/onderhoud (kopie) en/of werkplaatshandboek (kopie)aan de hand doen of mij verwijzen waar ik deze kan verkrijgen. De prijs is niet van belang. (zie 2 foto's van tractorjhonn)
Bedankt op voorhand.
tractorjhonn

Reacties

dookie
Rechts langs de stoel zit de hydrauliek en de hendel van de hef inrichting recht voor de stoel zit de versnellingspook links daarvan zit het pookje van de 30% vertraging en rechts van de versnellingspook zit de hendel van de aftak as toerentallen en daar achter zit het hak pedaal voor de diffrencieel slot, links onder het stuur zit de aftak as koppeling rechts onder het stuur zit het hand gas en knipperlicht/groot en klein licht schakelaar, sleutel in het contact slot drukken is contact sleutel draaien krijg je verlichting, en gas rem en koppeling zitten op de normalen plaatsen 😛
tractorjhonn
Hartelijk dank; dookie
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!