Illustratie van:

Fendt Dieselross - fendt dieselross F17

Wie heeft er wat informatie voor mij van een maaibalk van een dieselross?? Ik moet de twee v snaren vervangen en dan moet de trekker volgens mij door de midden, wie heeft er wat tips of advies??

Deel dit topic

Reacties

MarcelFendt
Misschien is het handiger dat je keer een boek koopt 😉 staat het allemaal in!
stuifzand
Kijk eens op www.dieselross.nl mischien kun je hier meer informatie krijgen over dieslross.
deutz dx
Een tip als je trekker helemaal doormidden moet halen om alleen de v snaren te vervangen..
zorg dat je der 1 of 2 extra bijaan maakt (die niet in werking zijn) zodat je de volgende keer niet weer de hele trekker uit mekaar hoeft te halen;) is bij ons nog wel is van pas gekomen bij de dx met de vssnaar op de aftrakas van de fronthef;)
MarcelFendt
Op die sites staat weinig 😉 misschien is traktorhof nog een idee? maar zoals ik eerder zei koop gewoon een boek en blader dat een keer door 😉
stuifzand
Op de intersante Fendt site van Gerard Kooi ( www.dieselross.nl ) staat voldoende informatie en zijn kennis van dieselross is zeer groot.
Tevens kun je hem altijd vragen stellen.
stammetje
Marcel, wat voor boek moet ik volgens jou kopen en waar kan ik die dan vinden??? op internet kan ik er nog niet zoveel over vinden.
MarcelFendt
Kheb hier een boek liggen van een f24 😉 op shows staat altijd een vrouw ( van schaik als ik zo denk ) die boeken verkoopt en anders weet ik misschien nog wel een adres

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Dieselross ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!