Ford 2600 - Stuurstang kapot, is deze uit elkaar te halen uit het huis ?

Wij hebben met het loshalen van het stuur, met de slijpschijf in de stuurstang geslepen en nu vragen wij ons af of je deze kan loshalen binnen in het stuurhuis? Zo ja hoe moeten we dat doen?
Ford 2600 Brecht

Reacties

+1
Wimsumar
Beste BrechtFord 2600:

Onderdelentekening:

cnh-b2b.ptcmanaged.com/index.php/sbsimage/…
Deutz69(===8
Ja das nie zo handig he met de slieptol der in
jammermaarhelaas
Alleen de moer er af geslepen, of ook het stuur zelf?
Ik weet niet hoe ver je in de stuurstang geslepen hebt, als er een ondiepe snee in zit hoef je er misschien nog niet meteen een nieuwe op te zetten, en kan deze zo nodig gelast worden door een goede smid?
Ook zou ik eerst even informeren naar de prijs van zo'n stuurstang om te weten te komen of je niet makkelijker (en goedkoper) ergens een gebruikt stuurhuis (inclusief stuurstang en zo nodig een stuur met moer) kunt kopen.

Op marktplaats is er van alles te vinden, onder andere als je zoekt op "ford tractor onderdelen".

@RPCounty
Ford 2600 Brecht
Bedankt alvast,
Wij hebben echter door het tandwiel geslepen op de stuurstang, en zullen hem moeten vervangen, wie er eentje weet, mag het altijd doorsturen

Groeten vanroy Brecht
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2600 en hebben de trefwoorden stuur , stuurhuis en stuurstang geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!