Fendt dieselross F20 H6 kopen

Hallo, ik heb een fendt dieselross F20 waar ik morgen ga naar kijken? iemand een idee wat de aandachtspunten of zwakkere punten zijn bij deze types waar ik op moet letten? en wat zijn deze waard? heeft eigendomspapieren en een hefinrichting. zie foto van de tractor
Hannes.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Klein Rot
@Hannes. ,
Ik zou kijken waar die olievlek bij het linker achterwiel vandaan komt, en kontroleren of de achterwielen ook speling hebben (goed schudden aan de achter wielen). Oliepeil kontroleren en of de trekker goed start als de motor koud is, en alle versnellingen proberen. Dan de remmen en de besturing kontroleren op speling. En de algehele staat van de trekker nalopen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!