Modeltractors uit Amerika

Ik zie via internet wel eens wat aparte miniatuur tractors staan waar ik wel intresse in heb .maar zomaar bestellen uit buitenland heb ik het niet zo op .weet iemand een bedrijf of adres van iemand die dit vaker doet ?

Deel dit topic

Reacties

Tom VB
Ik heb het wel eens vaker gedaan. Met creditcard gaat best.duurt wel ff voor het er is uit USA. Maar ik heb geen negatieve ervaringen hiermee.

3000toys.com/
casejxu
Ken wel iemand bij mij in de buurt, gaat met koffer vol kleren heen en een koffer vol miniaturen terug
GROENEDEERE
Al deze spulletjes komen uit de states.
bestellen we altijd bij farmtoysforfun.com/
hebben vaak exclusieve modellen met beperkte oplages die binnen enkele jaar hun prijs vertienvoudigen mits in orginele staat en verpakt
GROENEDEERE
@bas-deutz

Van lenthe vraagt voor dezelfde modellen die wij uit amerika halen vaak het dubbele. beetje jammer.
bas-deutz
Oke dat weet ik niet kwam ze tegen vanavond zodoende
alletractorenfan
Goede topic eerlijk waar!
ik vroeg het me ook af maar ik wordt niet seriues genomen
Mthijs
Maar jha jij wil op 14 jarige leeftijd een miniatuurwinkel beginnen dan word je ook niet gauw serieus genomen 😛
1046
Idd ja, begint er nu een lampie te brande
fendt 590
Je heb de kans als je in de USA modellen koopt ,je hier in nederland nog een keer invoer rechten moet betalen.dan word goedkoop toch duur koop!!!heb het zelf met folders mee gemaakt mocht hier nog 40 euro extra neer tellen of ik maar even wou betalen aan TNT en anders kreeg ik het pakje niet.dus hou hier rekening mee!!mvg
deutz9005
Een mooie webside is www.bossenimp.com
GROENEDEERE
@fendt 590

invoerechten?? wel van gehoord maar nog nooit meegemaakt. Ik weet wel dat de duane daar over gaat en in elk geval niet de tnt
GROENEDEERE
@deutz9005

je link werkt niet
weurding
Klopt, over spullen uit een niet eu land moet je invoerrechten betalen
weurding
@GROENEDEERE de link gaat via tf.
gewoon www.bossenimp.com intoetsen dan doet hij het wel
fendt 590
Groenedeere:de douane bepaalt het bedrag en je betaalt aan TNT als ze het pakje komen brengen.die zal het dan wel weer afdragen aan de Douane .zo ging het bij ons!!
johnd-ts
Het is niet altijd veilig, een kennis van me verzamelt oud Britains spul, en hij had in Amerika een paar Fordjes voor een paar duizend euro gekocht, de Fordjes zijn nooit aangekomen maar het geld is wel weg..
John k
Ja, heb ik ook wel eens gehad toen ik nog in nl woonde, en je kunt er weinig aan doen. het beste is van een bekende zaak te kopen of anders via een persoon die je kent of zoiets.

als je iemand kent kom je ook vaak aan aparte
modellen voor normaal geld.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
1