De trekker van de hipste boer uit de wijde omtrek

Als we de boys tijdens een wilde zuipavond in een keet ergens in het Oosten van het land mogen geloven is er echt niets beters dan om in de boerenwereld te werken. En misschien is daar wel wat voor te zeggen. Zeker met zo’n trekker. Misschien niet helemaal je merk of muziek, maar met wat bandjes van Thunderdome ploeg jij die akkers zo om.
 De trekker van de hipste boer uit de wijde omtrek (vkmag.com)

Als we de boys tijdens een wilde zuipavond in een keet ergens in het Oosten van het land mogen geloven is er echt niets beters dan om in de boerenwereld te werken. En misschien is daar wel wat voor te zeggen. Zeker met zo’n trekker. Misschien niet helemaal je...

16045HSX

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ploeg , trekker , boer en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!