Fendt 309 C - middelste schijnwerpers in de cabine

Zijn de middelste schijnwerpers van de trekker nou dezelfde als de koplampen? Want we zitten er aan te denken om daar ook schijnwerpers in te maken, aangezien deze er nu nog niet in zitten.
Clear-up

Reacties

Rieen
Als je deze fabriek af laat in zetten zijn het idd gewoon koplampen. voor als je b.v. wat in de vrondhef heb.
mickheijboer
Is het zelfde ja en de stekkers passen daar ook gelijk op want die zijn anders dan die van de werklampen
Clear-up
Oké, bedankt! Ik twijfelde al een beetje
fiatfan
Als je de fendt nieuw besteld met fronthef zitten de middelste 2 lampen er in. als je zonder fronthef hebt ontbreken ze. ze zitten in de fronthefset.
keeko
Ook voorlader trekkers worden er mee uitgerust. Stekker voor de schakelaar zit onder rechter zijconsole. Als je deze schakelaar bediend, gaan lampen in de neus uit en lampen in het dak aan.
307beul
Als je ze er af-fabriek in hebt staat op het schakelaartje ook 'Top', als je 't knopje indrukt dan gaan je normale koplampen uit en je toplampen aan. Ik ben er niet zeker van of dat in NL op de openbare weg zo mag (ivm de hoogte waarop ze bevestigd zijn), maar ik denk dat dat in de nop vast wel legaal is.
Clear-up
Haha, als het goed is is dat gewoon toegstaan, toplampjes hebben die functie immers ook.
joozt
Dat weet ik niet hoor Dave.... Toplampjes hebben niet de functie van koplampen he... Denk niet dat ze er snel moeilijk om zullen doen....
mark_geffen
Wat @307beul zegt, dat schakelaartje met 'top' (als ik het goed heb aan de rechtse kant bij de hefbediening, indien elektronisch) dient daarvoor. Het is wel toegestaan in NL lijkt mij. Het is inderdaad voor als je iets in de fronthef hebt, daarom lijkt het mij ook dat het is toegestaan. Ik weet niet of je er werklampen in kunt plaatsen, vast wel, maar dan moet je de kabels wel even anders aansluiten met een andere schakelaar.
Clear-up
@Joozt, maar hebben we de functie van wanneer de koplampen niet zichtbaar zijn, dat je dan je toplampjes aanslingerd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!