Fendt 312 - standschakelaar

Ik heb twee rode ledjes gekocht voor op het dashbord van een fendt 312. Die zou ik wil schakelen met een schakelaartje. Ik zou willen wil spanning aftakken van de standschakelaar maar daar hangen een boel klemmen aan, dus vroeg ik mij af of dat er niemand een schema heeft van die schakelaar dat ik weet welke klem ik moet gebruiken?

alvast bedankt

Deel dit topic

__amelootje__

Reacties

Fendttrisixfan
Kan je het niet uitmeten wanneer je wel spanning hebt en wanneer niet
FENDT 716
Kun je zo zoeken door te meten je meet eerst als de trekker op het contact staat op welke draaden je dan stroom hebt en dan doe je het contact er af en dan ga je weer meten op de draden die je had gevonden met het contact aan en als je dan een draad hebt gevonden dan waar met het contact aan wel stoom op staat en zonder contact geen stroom op staat dan weet je dat je die moet hebben want dan kan nooit je accu leeg gaan als je per ongelijk je schakellaar vergeet uit te doen.
FENDT 716
Ohja nog veel succes er meer 😄
__amelootje__
Zal ik doen bedankt en het schakelaartje daar zit een lichtje in en zal onder de standschakelaar komen dus je zal er wel op letten als het nog brand
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!