Mechanisatiebedrijf Meijering zoekt monteurs

Houd jij van techniek en lijkt het je leuk om te werken aan moderne landbouwmachines en tractoren? Ben jij de monteur die de klus geklaard krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bedrijfsprofiel: Mechanisatiebedrijf Meijering, gevestigd in Klijndijk (Dr.),  is sinds 1984 actief in de landbouwmechanisatie en tuin- en parktechniek. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en betrouwbaarheid. Een sterk punt is het meedenken met de klant op technisch gebied. Met dealerschappen van gerenommeerde merken waaronder Massey Ferguson, Imants, Lemken,…

Deel dit topic

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Sluit maar achter aan in de rij denk ik als ik de vacatures bij ons in de buurt al zie voor trekker monteurs alleen al.
casejxu
@MaxxuM4ever grote dealer in noord Holland die zelfs al in Polen adverteert!
MaxxuM4ever
@casejxu polen vervullen steeds meer middenkader banen dus op zich verbaast het niet. Maar dat de nood zo hoog is dat daar zelfs geworven wordt wist ik niet. Witte velgen of gele velgen?
casejxu
@MaxxuM4ever yellow. Poolse kennis kwam advertenties tegen tijdens zijn vakantie
GerbertXL
Dat denk. Van alle lmb's die ik spreek hoor ik hetzelfde.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , massey , lemken , landbouwmachines , technisch en 1984 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0