Hako onbekend - Motor wil niet uit

Ik heb een hako trekkertje met een 13,5 pk motor alleen het motortje wil niet meer uit hij begint heel sloom te lopen maar slaat niet af doe nu benzine kran diht weet iemand een oplosing
lars1123

Reacties

+1
yoohan
De oplossingen in je topic van 3 maanden terug al geprobeerd?
lars1123
@yoohan ja maar het werkt nog niet ik zet hem nu uit door de benzine kraan dicht te draaien
JohnDeere5720
Draait die nu nog steeds?

Flauw, je zou er een benzine draaikraantje bij tussen kunnen zetten van een brommer, dan weet je zeker dat je hem altijd uit kan krijgen, ook als het gewone systeem het niet juist doet.

Edit: verkeerd gelezen, je hebt er al een kraan tussen. Dan weet ik het ook niet goed, zit er en elektronische afsluiter net voor de carburateur?
lars1123
@JohnDeere5720 zal ik zo niet weten maar ik ga er denk ik mee naar paus in weerselo dat is een dealer in zitmaaier
+1
pascal1985
@lars1123 kabel uitgerekt van stopknop? Zeg maar wat hoor, of doe je het niet met stopknop?
jammermaarhelaas
Zit er niet een schakelaar voor het onderbreken van de ontsteking bij het gas-regel mechanisme? Je ziet wel eens dat die schakelaar wordt bediend wanneer je het gas dicht zet zodat de motor stationair gaat lopen, en dan de gashendel nog verder terugzet, dit moet dan te vinden zijn bij het regelmachanisme bij de motor/carburateur. Zo zit het bij onze motormaaier ook.
Misschien moet dan de gaskabel worden afgesteld, of zit ergens een breuk in de buitenmantel waardoor de kabel niet ver genoeg terug wil.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hako onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!