Voor een Iseki TU217 ben ik op zoek naar geschikte gazonbanden, waar kan ik terecht?

Ik ben op zoek naar een set gazonbanden + velg voor deze TU217. Weet iemand raad waar ik deze eenvoudig en voordelig kan aankopen?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Yanmarthomas
Ik kan ze zo niet vinden voor jou iseki ik denk dat je op bandenmaat moet gaan zoeken. Ik heb op mijn tu 1500 ook een set gazonbanden liggen maar die passen niet op die van jou. Houd er rekening mee dat je rond de 800/1000 euro kwijt bent voor 4 banden
simon-loones
@Yanmarthomas ok dank voor de tip, waarschijnlijk exclusief velgen. ?
+1
Yanmarthomas
@simon-loones nee incl in alle kleuren die je wil
Wimsumar
Beste Simon-Loones: Welke maat banden zitten er nu op? Overweeg autobanden te nemen!

Ik heb de 4-wd-voorbandjes van mijn ISEKI-1300TX vervangen door 'gewone' autobanden (nieuw `a € 32,-). De Achterbanden (ook met dat rijstplantagehobbelprofiel) moeten plaatsmaken voor vrachtwagenbanden(carcassen).

Maten en prijzen gazonbanden:

trekkerbandenmarkt.nl/2-home/s-1/…
simon-loones
@Wimsumar ik bekijk het zo gauw mogelijk... Zorgen autobanden niet voor wat meer spoorvorming dan gazonbanden?
Yanmarthomas
@simon-loones ik heb op onze oude agria 4800 range rover banden gelegd maar die snijden in het gras en doen de banden op mijn iseki niet die zijn er echt voor gemaakt
simon-loones
@Wimsumar Je vroeg me eerder om het type band die nu op de voorste velgen zit. Welnu, wat ik van enkele foto's kan afleiden : 6-14 4 P.R.H.T.NYLON. Ik kan reeds aan een gazonband geraken ter vervanging van dit type voorband die dan zou passen op de bestaande velg. Het kan een optie zijn om deze gazonbanden steeds op te laten liggen ongeacht de aard van het werk doordat de achterbanden hierin belangrijker zijn maar mijn voorkeur gaat toch naar een nieuwe voorvelg+band zodat ik steeds kan gemakkelijk kan omwisselen. Het gaat om een 6 bouts velg,ben je er iets mee als ik boutafstanden en diameter van de velg-binnencirkel geef zodat je kunt vergelijken met je tu1500?
+1
basia
@simon-loones

Ik denk dat Wim even geschorst is ; dus hem roepen heeft geen zin
Ondanks herhaalde waarschuwingen meende hij dat hij vloekwoorden moest gebruiken hier .
Totaal onnodig volgens mij ; en ikzelf vond het ook storend .
simon-loones
@basia Ok, dankje voor de mededeling.
Yanmarthomas
@simon-loones ik heb de tu 1500 Wim een tx 1300 😜
simon-loones
@Yanmarthomas Ah dan kun jij me misschien op weg helpen?
simon-loones
Hallo. Ik heb ondertussen prijs verkregen van een vriend en ik kom zoals hierboven aangehaald aan een 1000euro incl. btw en werk. Gazondbanden voor en achter, nieuwe velgen achteraan ook inbegrepen. Voor de banden vooraan is het blijkbaar moeilijk om aan 6-bouts velgen te geraken met deze specifieke boutafstanden (naast en overstaand gemeten)? Weet er iemand raad?
simon-loones
@JD3010 Ik woon te Veurne (België)
wout-mylle
@simon-loones heb je ondertussen banden gevonden, waar gekocht en welke maat? Ik ben ook van west Vlaanderen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0