Even voorstellen: Kluis1

Ik ben (Al)fons Demeulemeester uit Avelgem (België). Ik bezit twee tractoren. Met de Ford doe ik het onderhoud van mijn weide (1 hectare), met de Fendt rijd ik mee in tourtochten in mijn streek. Ik ben lid van OTC (Oude Trekkerclub Roeselare).

Deel dit topic

Reacties

basia
Welkom ; het word hier steeds leuker met die Belgen !
Kluis1
Ik overweeg de verkoop van de Fendt 312 omdat ik er een slecht gevoel bij heb nu er veel te doen is rond de emissienormen. Of is dit schuldgevoel onnodig? Ik twijfel alvast want de tractor is heel comfortabel om mee te rijden. Zeker voor een verplaatsing van enkele uren naar een tractorrondrit in de ruime regio.
+1
eicher4048driver
@Kluis1 Doen wat je hart je zegt, ik zou hem om die reden nooit wegdoen, maar moest je hem te koop zetten, er gaan vast en zeker liefhebbers voor die 312 zijn.
+2
JohnDeere5085
@Kluis1 als je 1 jaartje eens niet met het vliegtuig ergens heen gaat, mag je de rest van je leven op je trekker rijden, maak je maar geen zorgen om de impact van jouw trekker op het milieu, zolang het vliegverkeer blijft groeien en vervuilen zoals het doet zijn alle trekkers bij elkaar niks in vergelijking.
RVM
@Kluis1 stuur maar een bericht als je m wegdoet 😉 jeugdsentiment voor mij.
+2
fendt farmer309c
@Kluis1 om die reden zou ik hem nooit verkopen, voor die paar uur per jaar zal het niet heel veel uit maken op wereld niveau.
Als ze de zeeschepen of vliegverkeer eens wat zuiverder zouden maken scheelde veel meer.
+1
PymerOne
Welkom Kluis1 😄
Sterkte met uitknobbelen of emissie grond is voor verkoop....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0