Delvano is klaar voor de drukregistratie

Delvano heeft een drukregistratiesysteemontwikkeld wat onafhankelijk van het merk of type spuit op te bouwen is. Het systeem registreert, zoals vereist, elke tien seconden de actuele spuitdruk en slaat deze op. De gegevens kunnen eenvoudig worden uitgelezen via de bedieningsknoppen op het systeem. Het systeem is ook toepasbaar op spuiten met Airtec. Er wordt een druksensor in de spuitleiding aangebracht. Deze is verbonden met een klein display in de cabine. Op dit display is te zien wat de actuele spuitdruk is. Het drukregistratiesysteem slaat de actuele spuitdruk om de tien seconden…

Deel dit topic

Reacties

Huub Inter
Wat gaat deze kosten met inbouw?
Jos1980
@Huub Inter
Weet jij dan richtprijzen van dat systeem van homburg?
JD3010
@Jos1980 495 euro heb ik ergens gelezen, zonder inbouw. Aansluiten zal niet ingewikkeld zijn, lijkt me.
langeslagdiesel
@JD3010 zal ff duurder zijn voor een hardi zonder electronica zooi schat ik zo in.☹️😤
JD3010
@langeslagdiesel Dat ding werkt met batterijen, dan zal het buiten die electronicazooi omgaan. 😉 Ik wacht nog wel een jaartje ermee, dit jaar wordt het nog gedoogd zonder dat gedoe.
+1
langeslagdiesel
@JD3010 ik wacht mee.✌️
JD 6430 The Best
Wingsprayer of luchtondersteuning dan ben je vrijgesteld, enige manier om nog met mooie fijne nevel te spuiten.
+1
stannetje96
@JD 6430 The Best hoelang zal dat duren denk je
JD 6430 The Best
@stannetje96 Geen idee.
bartjuh
@JD 6430 The Best
Doppen die boven de 2 bar ook nog 75% halen dan ben je ook nog vrij van registratie. Zolang je geen 90\95% middel spuit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden cabine , Spuiten , spuit , type en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN