Illustratie van:

Same Minitauro 60 - Bouwjaar herleiden aan de hand van het chassis nummer

Hallo mensen.
weet iemand hoe je het bouwjaar kunt vinden door middel van het chassis nummer?
ik heb al wel het een en ander gelezen. Zo als, na bouwjaar 76 is blok en chassis nummer niet altijd gelijk . Maar als je gelijke nummers heb is hij dan van voor 76 of kan na die datum het ook gewoon zijn dat je gelijke nummers hebt?

Deel dit topic

Reacties

joop-same
Dat klopt, voor 1976 was het m/n en het s/n van alle trekkers hetzelfde, de datum staat ook in de wielplaten, en in de velgrand ingeslagen, ook op de dynamo en de startmotor staat het bouwjaar, als alles nog origineel is dan heb je ongeveer dezelfde jaren, tel bij deze jaren 1 jaar bij op en je hebt het bouwjaar van de trekker.
onbenul
@joop-same Dank je wel. Zo had ik het ook ongeveer gelezen in de andere topics . Dus als je gelijke nummers hebt is hij altijd van voor 76? De verzekering vroeg namelijk om een bouwjaar.
Mijn blok en chassis nummers zijn : 12200. Dit lijkt mij behoorlijk vroeg in de telling. Dus dacht zelf dat hij van 74 zou zijn. En ik heb hem nog niet thuis dus kan ik nog niet in de velgen kijken.
Groet van een techniek liefhebber met een nieuwe extra hobby.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 en hebben de trefwoorden bouwjaar en chassis nummer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN