Fiat 450 - Wie kan mij vertellen waar de zekeringenkast zich bevind bij een fiat 450 trekker

Tijdens het starten stopte de trekker er mee. Heb er een nieuwe accu ingezet maar wanneer ik de contactsleutel omdraai doet hij helemaal niets. Er gaat zelfs geen enkel lampje branden, denk dat er een zekering kapot is maar heb geen idee waar die zich bevinden. Wie kan mij vertellen waar deze zich bevinden?

Deel dit topic

edy-bouhof

Reacties

Derkmax
Staat er wel stroom op de voeding van de startmotor of het relais ? Dit wordt nooit met een zekering geschakeld. + en - niet per ongeluk verwisseld ? Accu gecontroleerd ?
edy-bouhof
Bedankt voor je reactie Derkmax. Startmotor zal ik gaan controleren. Accu heeft stroom en de plus en min zijn juist aangesloten, dit had ik al wel gecheckt. Maar er brand geen enkel lampje als ik het contact aanzet. Ook het voorgloei lampje niet en geen enkel geluid, alles compleet dood.
Luit
@edy-bouhof heeft de massa kabel wel goed contact met het frame/massa. Soms zit hier roest/oxidatie tussen.
fiattopper
Zekeringkast zit voor de diesseltank. Moet je ff motor kap opendoen en dan zie je wel een zwart kastje.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!