Fendt 280 P - Technisch vraagje koppeling fendt 208p

Ik ben de koppeling aan het vervangen van een Fendt 208p , nu vervang ik ook de oliekeringen maar meteen. Kan iemand mij vertellen hoeveel afdichtingen er aan de vrsnellingsbak zijde zitten? Zie foto
John k

Reacties

John k
.

(klik om te vergroten)

John k
Het gaat om deze zijde

(klik om te vergroten)

John k
Is dit de enigste afdichting achter de drukgroep

(klik om te vergroten)

basia
Tussen de binnenste (rij koppeling ) as en de buitenste (Aftakas) as zal ook nog een kleine keerring moeten zitten . Alleen bij dit type bak weet ik niet hoe je die vervangt .
Bij ZF bakken kun je meende ik gewoon de buitenste as met lager en tandwiel eruit nemen en dan is het keerringetje makkelijk te vervangen ( pas op er zit ook een naaldlagertje in )

(Ik neem aan dat er een twee-traps koppeling in zit ? )
John k
@basia super bedankt!! Ik zal eens kijken of ik de buitenste as eraf kan halen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 280 P en hebben de trefwoorden versnellingsbak en koppeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!