16

Wie weet welk merk balenklem dit is?

Gezocht merk en type van deze balenklem

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Ik zou op het eerste gezicht zeggen een Wifo. Maar je foto is niet zo duidelijk, heb je een foto met meer licht, meer balenklem, en minder rest?
Lijkt me een modelletje eigenbouw. Onze wifo heeft 2 massieve assen die door het frame heen lopen en daar schuiven de armen overheen.
Is niet het meest praktische model balenklem, ik zou er 1 zoeken die telescopisch is. Deze blijven heel breed en dat werkt niet makkelijk met balen naast elkaar leggen of langs een wand.
Zijn vaak ook nog een stuk zwaarder van gewicht.
De van wifo heb ik gezien maar deze klem gaan de armen met 4 lagers door een goot heen en weer. Nu zijn van 1 arm 3lagers stukgegaan.De lagers zjn moeilijk te verkrijgen vandaar mijn vraag
Denk niet dat het een eigenbouw is want er zitten wel plakplaatjes op met duitse tekst met veilig werken met het apperaat.
+1
De kleur lijkt op goweil maar het model niet.
+1
Het zou ook nog zomaar een verbouwde papierklem kunnen zijn. Het schuifframe is orgineel, maar de armen die erop zitten zijn dan eigenbouw. De lagers zullen wel van die geleiderollen zijn die ook in hefmasten zitten van heftrucks.
Volgens mij heb ik in begin van de balen klemmen opkwamen meerdere gezien met het zelfde
systeem van heen en weergaan als deze.
@harmannus-olthof

Heb hier in het begin ook mee gewerkt, nadeel is dat je altijd de volle breedte hebt van de klem, en dat kan bij neerzetten/stapelen en bij weghalen soms lastig zijn. Met een klem waarbij de armen het breedste deel zijn kun je beter tussen de balen komen zonder dat het frame in een baal drukt die er naast staat.
Een gokje, is het een BMA? Deze zijn blauw, maar weet niet of ze ooit zo'n model gemaakt hebben.
@assink op de site staan ze wel met hefmast
Heb ze wel gezien van Poolse makelaardij
+1
@paulusmahandel
Altijd gedacht dat de makelaardij in de vastgoedhandel zat/zit. 😃
@buorman haha ja dat woord herkenning maakt er wat leuks van
Via landbouwmechanisatie dat de rollen die kapot zijn vanuit polen moeten komen
@harmannus-olthof

Weet je via die landbouwmechanisatie dan ook welk merk het is?
Als de rollen er zijn informeer ik dat wel even.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden balenklem en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN