International 423 - Maten voor rolbeugel

Hoi, weet iemand de maten voor een rolbeugel en de maat koker die ik daarvoor moet gebruiken? Bouwtekeningen en foto’s zijn ook welkom.

Alvast bedankt

Deel dit topic

IHC 423

Reacties

ChristianM
Heb voor mijn Ford 4600 een ontwerp voor een rolbeugel gemaakt.
Voor de hoogte van de rolbeugel ben ik uitgegaan van de rode lijn vanaf neus tractor en bovenkant chauffeur. (zie schets)
Als verticale kokers wil ik een koker 80x60x3 gebruiken en als ligger een koker 100x50x3.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

IHC 423
@ChristianM Bedankt voor de schetsen, heb je misschien fotos van de hoekpunten onder bij de as en boven in in de hoek waar de horizontale en verticale balk op elkaar steunen?
ChristianM
@IHC 423 Het bevestigen van de horizontale koker aan de verticale kokers wil ik uitvoeren volgens onderstaande schets. Een gezette plaat lassen aan de verticale kokers waarop de horizontale koker wordt bevestigd.
De spatborden wil ik ook bevestigen aan de verticale kokers. Aan de onderzijde wil ik een soortgelijke beugel maken als aan de bovenzijde die dan met een U-vormige bout om de as kan worden bevestigd.

(klik om te vergroten)

+2
1046
Zou voor de koker wel minimaal 5 dik gebruiken. Je praat wel over veiligheid als et fout gaat
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!