Remmen MC Cormick D430

Beste allemaal,

Ik heb sinds kort een Farmall (Mc Cormick )D430 gekocht, nu heb ik de remtrommels losgehaald en blijkt aan een kant de keerring kapot te zijn.
De Flens waar de keerring achter zit krijg ik niet verder los dan 1 cm.
Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Mvg Tom

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Klein Rot
@cooper,
Die flens kan er zo niet uit dan moet je eerst de grote tandwielen van de steekas afhalen, en dan moet het hefdeksel er eerst af. Deze flens weer vastzetten deze houdt aan de binnenkant het differentieel vast, er zullen ook shims tussen de flens en de achterbrug zitten om de voorspanning op de lagers in te stellen.
De keerring proberen met een haak te verwijderen, en dan controleren of er geen speling op de lagers van de as zit. Dan een nieuwe monteren.

Foto van een Deutz-Fahr Onbekend
Dit is het differentieel vam een 633 de rode bus waar het magneet op licht, zit aan de buitenkant vast met de flens van de remtrommel.
cooper
@Klein Rot

Super Bedankt voor de info ! Ik kan weer aan de slag.
mestyle
Lang niet bij alle remtrommwls kan je de keerring van buiten af vervangen dan moet je wel alles demonteren. Bij eerdere modellen moet alles eraf bij de wat nieuwere kan je het wel van buitenaf. Bij de onze kin het namelijk niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN