Illustratie van:

Liebherr 901 - 1986

Hallo, waar moet je speciaal op letten bij aanschaf van een 901, wat zijn de zwakke punten?
gegroet Tinie.

Deel dit topic

Reacties

martijn-fendt
De aandrijvingen denk ik en of clidners enzo niet lekken, verder is de motor vrij simpel gewoon een deutz, kun je zelf ene hoop aan doen.
DaanHaar
Hydro motoren bij oudere machines kan een duur probleem worden. Na het vervangen ervan zie je ook vaak nog dat er nogal wat slangen knappen door de hogere druk die na de revisie in de leidingen komt.
christelthijssen
Ff naar de draaikrans kijken op de onderwagen als deze niet aan het scheuren is
Tom VB
Assen en versnellingsbak.
Speling fusee's etc etc. Eindaandrijvingen.
christelthijssen
Is het een liebherr met europese bediening of met liebherr bediening... ik weet niet welke bediening je kent
steyrcvt6160
Op alle penne en bussen letten en kijken of er geen speeling op de bak zit en zo en kijken of dat het motertje nog goed is en zo en fuses en aandrijf assen en steek assen zow ie zo ff naa gaan en ff goed laaten werken aslje er naar gaat kijken ff in wat zand mee spelen of zo en flinke volle bakken pakken en paar keer rond zwenken en keer goed de silinders in en uit laaten gaan en giek goed strekken of dat er geen olie uit de keringen komt
branm1
Bedankt, ik denk dat het een Liebherr bediening is, voor zo'n motor ben ik niet bang daar is inderdaad zelf veel aan te doen maar als de draaikrans etc slecht is dan zal het wel einde verhaal zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 901 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
263