Ford 5000 - Smeerleiding voor de dualpower

Een vraagje, heb een achterbrug van een Ford 5000. Hebben er een dual power in gebouwd. We hebben er een druklijn van de pomp naar gelegd voor het schakelen. Maar we moeten nog een smeerleiding hebben voor de dual power. Origineel zet deze links van de achterbrug,maar bij onze achterbrug is dit niet voorzien. Iemand een idee hoe ik dit kan maken?

Deel dit topic

verhoeven-roel

Reacties

+1
county854t
Hoe bedoel je links? In rijrichting gezien zit links vd versnellingsbak geen olie leiding. Deze zit rechts wel maar gaat vanuit de achterbrug eerst naar de oliekoeler voor in de neus en dan terug tot net achter de koppeling en gaat daar het koppelingshuis binnen.
verhoeven-roel
@county854t weet u ongeveer waar deze leiding vertrekt? Foto?
Favorit614
@verhoeven-roel tractorfan.nl/picture/1159936/…

Ff de foto's van de 7000 door spitten
jammermaarhelaas
@Favorit614

Dat is een bijkomend voordeel van zulke gedetailleerde restauratie-foto's !
valmet6400power
@RPCounty
Aangezien jij uit je hoofd weet hoe dit zit waarschijnlijk kun jij je licht erover laten schijnen?
county854t
Hallo,
Die leiding vertrekt bij het opschroef filter aan de rechterkant vd achterbrug, net onder de hendel voor hefbediening. Maaaaar niet alle 5000`s zijn daar van voorzien.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!