Gezocht: Rempomp 35 mm

Hallo,

Ik zoek een rempomp met een diameter van 35 mm. Deze is afkomstig van een Kramer U800 maar niet meer te koop. Op internet gezocht en ook niks kunnen vinden. Weet iemand van jullie er een te liggen of weet iemand een tractor/ vrachtwagen die een diameter heeft van 35 mm dan hoor ik het graag!

(Mag met afzonderlijk reservoir)

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
schluterman
Misschien iets van een unimog of inderdaad vrachtwagens
Kramer U800
@schluterman Ja aan Unimog zaten wij ook te denken 👍 Als de tijd rijp is maar eens die Donald Unimog bellen omdat het niet uitmaakt hoe die pomp eruit ziet omdat hij onder de cabine zit.
Heeft Schlüter geen grote rempomp?
+1
schluterman
@Kramer U800 nee bij schlüter zitten fag rem cilinders op die zijn kleiner.
+1
wim-same
Doet mij sterk denken aan een Atlas AB 1202 of AB 1302 remcilinder.
JD3010
@wim-same mijn 1202 had een kleiner reservoir.
wim-same
@JD3010 De mijne was wel ongeveer het zelfde.
Kramer U800
@wim-same Bedankt! Zal eens kijken of deze overeen komt, maakt niet uit of hij een los of vast reservoir heeft of klein of groot reservoir, als de diameter maar 35 is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0