Carnaval in het zuiden in Udenhout

Bijgaand enkele foto’s van de trekkers die gebruikt werden voor het trekken, het voorzien van stroom en eventuele hydrauliek voor de praalwagens. Het leek een zeer regenachtige dag te worden, doch bij de “opstoet” was het gelukkig droog, heel fijn voor de carnavalsvierders en toeschouwers. Reageren mag.

Deel dit topic

Reacties

flip1150
Ik verwacht dat je bedoeld dat deze optocht door het zuiden van Udenhout is getrokken want om Udenhout het zuiden te noemen vind ik tamelijk raar.
Het zijn allemaal vrij grote trekkers. je ziet niets van de wagens.
Hier is het verboden om met meerdere personen op de trekker te zitten. Schijnbaar hebben ze daar een tolerantere verzekerings maatschapij.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden carnaval , hydrauliek , stroom en trekkers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0