Illustratie van:

Ford 7610 - binnen verlichting

Hallo ik heb een vraag over de binnen verlichting in het dak recht boven het dashbord. hoe werkt da juist graag uitleg en foto's

bedankt
ps: een gelukkige niuewjaar van uit belgiË

Deel dit topic

Reacties

bert8210
Je hebt twee standen, lichten aan als de linkerdeur open is en lichten altijd aan. het schakelaartje zit in de B stijl van de cabine. Als je de glaasjes verdraait verander je de stand. Het lampje is een 5 of 10 watt staaflampje. uitmeten als je stroom en massa hebt en klaar.
bert8210
Foto kan ik morgen maken alst nodig is 😄
ik kan die verlichting niet meer missen, als ik thuiskom in het donker ist gemakkelijk als je de cabine verlaat
ford 7610
Als u dat een szou willen doen
bert8210
De foto is niet van mij, maar kwam er hier net op maar je zal zelf wel weten hoe het eruit ziet. Morgen maak ik een detailfoto
bert8210
Heb je al eens aan de lampkapjes gedraaid? Induwen en draaien (naar links geloof ik) is het kapje loshalen, dan kan je meten of je stroom of massa hebt.
bert8210
Heb paar detailfotos genomen, op de eerste foto zie je het schakelaartje, even losdoen en meten of je daar al stroom hebt of kan oom met massa werken, dat weet ik niet meer.
op de 2de foto zie je twee metalen lipjes, door het lampkapje te verdraaien duw je 1 van de lipjes omhoog waardoor je contact geeft en de lamp gaat branden, het linkse lipje werkt samen met de deursschakelaar, het rechtse is continu licht. hopelijk kun je hier wat mee doen
bert8210
Hier de fotos
bert8210
Nu hopelijk
ford 7610
BIJ MIJ IS HET BREEDT EN LANG
ford 7610
WILT U EENS KIJKEN BIJ INTERIEUR BIJ FORD IK HEB EEN FOTO ER OP GEZET
bert8210
Ja, van jou is het een generatie 1 cabine. ik weet zo niet meer of die ook met de deur werkt, heb je ook zon schakelaarjte in de deurstijl? heb je die niet, dan werkt het niet bij openen deur. heb je het kapje al eens losgedaan? dan kun je al eens meten of je stroom en massa hebt.
ford 7610
A het is gelukt ik heb alles gecontroleert en nu werkt het weer

nog een prettig eindejaar
bert8210
@ford 7610

wat scheelde eraan?
ford 7610
Kweet nie ik denk en slecht contat in de schakelaar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0