New Holland 8340 - Knipperlicht werkt niet bij verlichting aan?

Bij onze New Holland/Ford 8340 werkt het knipperlicht niet van de aanhanger als de verlichting aan is, als de verlichting uit is doet deze goed.
Ook zonder aanhanger knippert naar links wat sneller als normaal.
De verlichting van aanhanger is nieuw ,ook een andere aanhanger geprobeerd het zelfde probleem.
Waar zou dit aan kunnen liggen?
tippert

Reacties

dennisbouter
Ik Vermoed een massa probleem in de stekkerdoos van de trekker
Schakelaar doormeten misschien. Zit verlichting aan/uit en knipperlicht op dezelfde stuurschakelaar? Of is de verlichting via een aparte knop geregeld? Dus los van de knipperlicht schakelaar. Anders stekkertjes controlleren. Als er water/vuil bij komt kan er contact ontstaan waardoor de lampen niet naar behoren werken. Inderdaad de massa kan ook het probleem veroorzaken. Tot slot zou het relais slecht kunnen werken/kapot kunnen zijn
tippert
@bernard-vant-klooster Dank voor reactie , Zie dat binnen in het linkerachterlicht veel roest zit , er zit al een nieuwe stekkerdoos op , soms knippert het achterlicht samen met het knipperlicht . en aan linkerzijkant knippert de verlichting ipv oranje licht.Zal gaan kijken naar de massa in achterlicht.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!