Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - Olie versnellingsbak en achterbrug zelfde reservoir?

Hallo, mijn buurvrouw vroeg als ik de olie van haar mf 135 wou verversen, de motorolie is al vervange, maar ik zag geen aflaatdop voor de olie van de versnellingsbak, kan het zijn dat deze ter hoogte van de achterbrug staat en de olie v/d versnellingsbak en de achterbrug 1 reservoir is?

Deel dit topic

Reacties

jasper01
Nee is het niet olie versnellingsbak mooi laten zitten trouwen
+1
basia
@jasper01

Is het niet een reservoir ; bak,achterbrug en hefolie in een ?
+1
mf6290
Versnellingsbak en achterbrug lopen in elkaar, het is dus 1 reservoir, er is ook maar 1 vuldop voorzien (deze zit naast de versnellingspook) en er is ook maar 1 peilstok voorzien (deze zit op de rechter kant voor de achteras)
john.voort
Wanneer de olie niet vuil is (donker van kleur) zou ik die niet vervangen, er gaat al gauw ongeveer 50 ltr schat ik, als je olie bijvult wel de goede gebruiken en zeker geen motorolie of iets dergelijks omdat deze gaat schuimen en dan zal de hef en hydrauliek niet meer werken en moet je alsnog alles vervangen.
+1
basia
Inhoud bak-achterbrug-hef is 31 liter
+2
basia
Mocht je twijvelen aan de conditie van de olie ; dan adviseer ik toch verversen .
Dit omdat de hefpomp helemaal onderin de bak ligt ; heb wel eens gezien dat de hefpomp in de drab lag ; denk niet dat de pomp dat leuk vind .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0