Daf 575 beregeningsmotor openingsdruk verstuivers?

Goedemorgen ben ik weer en weer een vraag over mijn daf 575 beregeningsmotor waarvan ik nog steeds een radiateur zoek.
Maar voor dat komt nu hij loopt y goed als die eenmaal loopt. Maar hij tikte ook waarvan ik een verstuiver denk en ik wil ze alle 6 testen maar wat is de openingsdruk van de verstuivers? En als hij loopt dan na een aantal minuten zakt hij in en slaat die af ergens komt valse lucht maar van waar geen idee, en ik vond wat water onder de kleppendeksel waarvan ik niet helemaal zeker weet of dat van de laatste keer schoonmaken komt of dat de koppakking slecht is.
Ik hoop dat jullie me er mee kunnen helpen

Mvg Daniel

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@daniel 423
Daniel kijk DAF Handleiding: boatservicehaarlem.nl/daf-dd575df615dt615.pdf/
op bld. 7 inspuitdruk 216-224Bar
jeet
D van dam in bennekom had eerder altijd heel veel daf onderdelen grote kans dat je daar slaagt nummer kun je wel vinden op internet
Huuuuub
Waarschijnlijk trekt die lucht bij de lekleiding van de verstuivers onder de kleppendeksel.
Misschien is de leiding gescheurd of een holboutje losgetrild.
county854t
Voor n radiateur zou je is bij Ducker trucks in Oirschot kunnen vragen. Deze firma heeft heel veel DAF en andere merk spullen liggen.
+1
Stier69
Voor die radiateur: Bel eens naar CE-HO in Mill. Wel een kansje dat ze die hebben.Hebben veel Daf legertrucks gedemonteerd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN