Illustratie van:

International 724 - opknappen

Heefd er iemand nog tips voor het opknappen van de 724
en weet iemand waar je daar bij moet op letten

Deel dit topic

Reacties

takeuchipower
Eerst zorgen dat die lekvrij is
deutz dx
Zorg dat die motorisch goed loopt en zorg dat je alles goed passend hebt voordat je de lak erover doet maar dat lijkt me vrij logisch;)
Zeemees
Niet met een te koude temperatuur spuiten. Verf goed mengen. Geen verf gebruiken die met eventuele andere verf gaan 'vechten'.

Verder gewoon je tijd er voor nemen 😉
sebas-casepower
Als je dat hier nog moet vragen, kuj beter nie aan beginnen.
vossie
Kheb pas helemaal een 724 gereviseerd/gespoten
begin ten eerste met het technisch helemaal klaarmaken. en dan het opspuiten. ik heb alles gestraald en toen in de verf gespoten. ik zou oo kijken hoe de staat van je spatborden zijn. vaak zijn deze verrot of vol deuken. mijn tip zet er gewoon nieuwe op. kost wat maar krijg je heus geen spijt van, heb ik ook gedaan. en dan het elektrische zou ik gewoon compleet nieuw maken. vak is de ouwe kabelboom stug en vol breuken, dit voorkomt elektrische mankenmenten. voor meer vragen: vossie-1990@hotmail.com
matzzz
@Zeemees

wat weet jij der van haha
nee je hebt gelijk hoor
Zeemees
@sebas-casepower

Sorry dat ik zeg, maar zulke reacties heeft niemand wat aan. Zulke reacties hoor ik veel te vaak als er iets gevraagd wordt, maar wat moeten ze dan doen? Nooit beginnen?

Als je niks probeert leer je ook niks bij hoor.
trinty
@sebas-casepower

Hij zal het heus wel weten, hij vraagt alleen of ze nog tips hebben
sebas-casepower
@Zeemees
Dat is gewoon zo.... hij is 15 jaar dus op bvb school heeft ie ook nog niks technisch gehad aan les.. maar idd als je er niet aan begint leer je het nooit. Maar hij heeft het over opknappen dus weet niet of hij motor ook wil reviseren?
Marco-Inter
Weet iemand nog een geschikt adres voor 724 onderdelen of heeft iemand nog wat liggen, ben bezig met de 724 op te knappen, zoek oa. nog een grill, koplampen en evt. gladde zijbeplating om er evt. een 'nieuw' model van te maken, oud type grill en koplampen anders ook welkom want die missen bij de mijne.
weurding
Kijk een bij mulder geesbrug, mulderagriservice.nl geloof ik
1046
Alu grill zijn schaars , nieuw zijn ze niet te koop , heb met veel moeite een gebruikte wete te vinden, denk dat je dan beter een plastic grill derin kan zetten
Marco-Inter
Denk ook dat er weer een plastic grill inkomt, laat hem toch maar mooi origineel. Weurding bedankt voor de tip!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
7