Illustratie van:

John Deere 3030 - Relais richtingsaanwijzer onvindbaar .

Richtingsaanwijzers branden maar knipperen niet . Probleem is , waar bevind zich de relais hiervan (niets onder dashboard) ? Hobby project .

Deel dit topic

Reacties

thomasvw13
Is toch gewoon draadjes volgen? en als hij echt onvindbaar is, zit er wel een aangesloten? ik heb persoonlijk bij mijn 3130 meegemaakt dat ik de verkeerde watt,s lampjes er in had gestoken. dan knipperen ze ook niet.
gerjan bosie
Zit dat niet bij de schakelaar inverwerkt volgens mij bij de 2030 zit dit bij de knop in dat je alle richtingaanwijzers tegelijk branden is van Bosch
aad3040
Zet er een nieuwe elektronische in dan heb je niks te maken met wattage van de lampen , maar volgens mij moet de clingelateur onder het dashboard zitten, er komt namelijk op geen andere plaats bedrading bij elkaar, alleen bij de spatborden zit een dekseltje waar een rijtje steekstekkers zitten voor de verlichting op de spatborden om het spatbord te kunnen demonteren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!