Renault 681 - Lekkage bij versnellingspoken?

Hallo,

Ik heb sinds enige tijd een paar druppen onder de tractor hangen. Ik heb dit kunnen lokaliseren bij de versnellingspoken. Heeft iemand dit al wel eens gehad?

Is het makkelijk om de rubberen pakking te vervangen?
RenaultN94

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

limbo
Hallo is moter olie of hydro olie ,Waarom omdat er achter de plaat waar je naar aan kijkt de retour van de hydro licht ,En deze wil nog wel eens lekken aan de aan sluiting .Maar de pakking vernieuwen kan ook is niet zo een grote ingreep
RenaultN94
@limbo De plaat bedoel je waar de tractor in twee stukken gemaakt kan worden?
limbo
Nee het is de plaat waar je tegen aan kijkt bij de versnellings pook .Onderkant van het zg dash bord zit met 4 m6 bouten vast ,als je die weg haalt zie je een olie leiding zitten die de versnellings bak in gaat ,en die wilt nog wel eens lekken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 en hebben de trefwoorden olie , versnellingsbak en lekkage geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!