Kubota KX 019-4 - Kubota kh41

Hallo wie weet hoe ik de manchetten van de cilinder van het schuifbord moet vervangen vooral die aan de uitgaande kant van de cilinder
tvmn

Reacties

wim-same
Cilinder uit elkaar schroeven. Bij mij zat de binnen moer met locktite geborgd, dus warm stoken tot hij los is, en vervolgens nieuwe manchetten erin zetten en weer monteren. Ook in de buiten moer die je los draait de manchet vernieuwen.
tvmn
@wim-same Hoe krijg ik de manchet uit de binnenmoer
tvmn
@tvmn ik bedoel buitenmoer
wim-same
@tvmn kan je uit elkaar draaien.
wim-same
Ik draai al jaren met Kubota kranen, KX 61 en KX 161, maar ik heb nog maar één keer een zwetende cilinder gehad, en dat was een hefcilinder van een KX 61-3. Verder 2 X een connector cilindertje gehad,( eigen schuld, beschadigd ) en een X een prikker slang met haarscheurtjes met de keuring. Verder probleemloze kraantjes die veel draaiuren aan kunnen.
mdoornekamp
@wim-same mijn kx 161-3 wel een paar lekke cilinders met 5000 uur. Maar kraantje bleek later Engelse import te zijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota KX 019-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!