Accord bok, toepassingen en mogelijkheden

Ik zit mij af te vragen of het handig is om met een accord bok systeem te werken voor enkele gedragen machines. Hier bij mij in de streek zie ik dat nauwelijks of niet. Wat zou hiertoe de reden kunnen zijn? Hoeveel kunnen deze bokken juist aan? Mag je hier bv een 1500 kg in hangen? Of waar ligt die grens juist?
Ik ga niet proberen van hier een cultivator, ploeg of andere grondbeweringsmachines aan te hangen maar ik zat eerder te denken aan een grondbak, hefmast, houthakselaar,...? Machines die dus eigenlijk enkel moeten geheven worden ..
Graag hoor ik jullie ervaringen en of meningen?
Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

stephan-inter
Kan prima. Beetje frontmaaier weegt al meer. Hier hebben we ook diverse machines in accord bok.
Nadeel is wel dat het iets verder naar achteren komt
Ja kan prima. Is vooral handig met aan en afkoppelen
inspecteurfendt
Tegenwoordig zijn er ook systemen waarbij de pto en hydrauliek ook verbonden worden zonder dat je de stoel moet verlaten. Kost wel een hoop als je al je machines daarmee moet voorzien.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN